10 esencijalnih ulja koja će učiniti da Vaš dom miriše neverovatno

Toksini su svuda oko nas: u vazduhu koji udišemo, u odeći koju nosimo, pa čak i u hrani koju jedemo. Ali, da li ste znali da mirisnim svećama i osveživačima vazduha možda dodajete više toksina? Naravno, dizajnirani su tako da Vaša kuća odlično miriše. I dok to rade, takođe ispuštaju hemikalije u vazduh koji Vi i Vaša porodica udišete.

Evo jedne tajne. Možete uživati u domu koji ispunjava prirodan svež miris bez dodavanja toksina i hemikalija u vazduh. Kako? Koristite esencijalna ulja umesto komercijalnih dodataka, sprejeva i sveća. Iako je nemoguće potpuno eliminisati toksine, pokazaćemo Vam kako da koristite esencijalna ulja da smanjite izloženst toksinima i kako da učinite da Vaš dom miriše neverovatno.

Ako tražite netoksične načine da osvežite svoj dom, ovih 10 esencijalnih ulja će Vam pomoći u tome. U zavisnosti da li želite aromu koja je oštra i sveža ili onu koja je slatka, izaberite svoje ulje.

Ovaj najtraženiji miris pruža stimulativnu, energizirajuću aromu na koju se mnogi oslanjaju za brzo osveženje. Učiniće da Vaš dom miriše oštro i hladno – kao rano jutro.

Kada Vaš dom više liči na cirkus, doTERRA Balance Grounding Blend nudi mirnu aromu koja Vas podseća da pronađete harmoniju i ravnotežu u umu i telu. Opustićete se u umirujućem mirisu koji se širi Vašim okruženjem.

Ne možete pogrešiti sa ovim svežim mirisom citrusa, bilo da odlučite da ga raspršite difuzerom ili pretvorite u univerzalni sprej za čišćenje površina. Nije ni čudo što je ovo energično eterično ulje postalo najprodavanije u doTERRA-i.

Recite zbogom jakim hemikalijama! On Guard je moćno sredstvo za čišćenje površina, sa toplom i začinjenom aromom, koja se takođe može raspršiti difuzerom da bi se osvežio vazduh.

Bilo da Vam je potrebna mirna i umirujuća atmosfera za spavanje ili samo želite da u Vaš dom unesete dozu spokojnosti, mirna aroma doTERRA Serenity Restful Blend može pomoći. Pronaći ćete svoj mir kada ga raspršite ili nanesete direktno na kožu i udahnete.

Kada vam život baci krivu loptu, umirujuća aroma Adaptiv Calming Blend može pomoći. Stavite ovo ulje u difuzer ili koristite tokom kupanja za umirujući miris.